Uusi Nuorisoseurat-verkkolehtemme on julkaistu 

Kuvassa lettipäisiä ihmisiä ringissä

Historiamme ensimmäinen Nuorisoseurat-verkkolehti on juuri julkaistu. Olemme koonneet tähän joukon kiinnostavia artikkeleita: tutustumme tulevan kevään ja kesän tapahtumiimme, pääsemme kurkistamaan uuden Nuoret Nuorisoseuravaikuttajat -toiminnan kuulumisiin ja kuulemme muutamien työntekijöidemme ajatuksia uunituoreesta ”Ovet auki kaikille – yhdenvertaisuus- ja moninaisuusosaamisen opas” -julkaisusta. Moninaisuuden ja yhteisöllisyyden välistä yhteyttä pohditaan myös tanssinopettaja Susanna Kivisen haastattelussa.   

Uudessa verkkolehdessä starttaa myös uusi juttusarja erikoisista nuorisoseurantalon toiminnoista. Pääsemme nyt perehtymään Saarijärvellä sijaitsevan Mahlun Nuorisoseuran sisämölkkytoimintaan. Otamme mielellään vastaan juttuvinkkejä eri puolilta Suomea juuri erikoisista nuorisoseurantalon käyttötavoista tai muista kiinnostavista toiminnoista. Tavoitteenamme on julkaista entistä enemmän paikallisten nuorisoseurojen tarinoita. Postia lehdelle voi lähettää osoitteeseen toimitus@nuorisoseurat.fi.    

Lisäksi saimme luvan julkaista Suomen Harrastajateatteriliiton Repliikki-verkkoartikkelina alun perin julkaistun jutun harrastajateattereiden ahdingosta korona-aikana. Tärkeänä osana verkkolehteä ovat myös H-killan kuulumiset. Tällä kertaa myös ne ovat erityisen toiveikkaita, sillä H-Kiltapäiviä päästään vihdoinkin viettämään huhtikuun alussa.   

Sen lisäksi, että lehteämme voi lukea verkossa, voi sen tulostaa näppärästi paperiversioksi. Muun muassa tämän vuoksi jatkamme nuorisoseuraristikoiden julkaisemista, joita Salahmin Nuorisoseuran puheenjohtaja Arvi Uotinen on meille laatinut.  

Lehteen pääset tutustumaan täältä