Kalenat 2023

Kalenat - lasten ja nuorten kulttuuritapahtuma järjestetään seuraavan kerran Lappeenrannassa to-su 8.-11.6.2023. Tapahtuma kokoaa lasten ja nuorten kansantanssiryhmät ympäri maan kohtaamaan toisiaan, tanssimaan yhdessä ja viettämään muutoinkin iloista kesäkuista viikonvaihdetta Saimaan rannalle. 

Ohjelmassa on tanssin yhteisohjelmien esitys Minusta tuntuu kanssa, jossa osallistujat pääsevät tanssin keinoin ilmaisemaan tunteita. Tanssiralli - lasten ja nuorten kansantanssikatselmus tanssahtelee tällä kertaa myös osaksi Kalenoiden ohjelmaa. Unohdettu ei ole myöskään monipuolisia työpajoja, diskoa, karjalaista kammaria ja montaa muuta mukavaa toimintoa.

Ilmoittautuminen Kalenoihin ja Tanssiralliin tapahtuu vuoden 2023 alussa. Pääsette kuitenkin jo nyt tutustumaan tapahtuman tansseihin ja muihin materiaaleihin.

Nähää taas Kalenoissa! Tuutha siekii!

Terveisin,

Repe, Rilla ja Roimu

Nuoret tanssivat Kalenoissa.
Kalenaparlamentti

Kalenaparlamentti on keväästä 2022 alkaen kokoontunut lasten ja nuorten ryhmä. Parlamentti on ollut vaikuttamassa tulevien Kalenoiden suunnitteluun kuten tanssin yhteisohjelmien sisältöön, Repen ja Rillan uuden kalenakaverin nimeämiseen ja työpajoihin sekä ohjeisohjelmaan.

Tuoreimmat Kalena-uutiset

Suomen Nuorisoseurojen logo.