OHJAAJAHUOLTO

Ohjaaja on harrastusryhmän tai kerhon sydän, jonka osaaminen, innostus ja kiinnostus ohjaamiseen on toiminnan ytimessä. Ohjaaja tarvitseekin huolenpitoa: koulutusta ja muiden ohjaajien tapaamista sekä apua ryhmän käytännön pyörittämisessä tai esimerkiksi tapahtumiin tai koulutuksiin osallistuttaessa. Ohjaajahuollon tapahtumissa ohjaajat kokoontuvat jakamaan kokemuksiaan ja saamaan uusia virikkeitä. 

OHJAAJAPÄIVÄT

VALTAKUNNALLINEN OHJAAJAHUOLTO

Valtakunnalliset ohjaajapäivät ovat viikonlopun mittaisia virkistäytymisreissuja, joissa ohjaajat pääsevät nauttimaan laadukkaista työpajoista ja keskustelemaan muiden ohjaajien kanssa. Ohjaajapäiviä järjestetään Suomen Nuorisoseurojen toimesta vuosittain tai joka toinen vuosi. 

OHJAAJIEN OLOHUONE

ALUEELLINEN OHJAAJAHUOLTO

Ohjaajien olohuoneet ovat päivän mittaisia virkistäytymisreissuja, joita järjestetään alueellisesti. 

Ohjaajien olohuoneet voivat sisältää muun muassa ajankohtaisista asioista keskustelua, omien ohjaajakykyjen tiedostamista ja niiden parantamista, kevyeen liikkumiseen liittyviä ohjelmanumeroita sekä yhteistä rentoutumista.

KENELLE?

Ohjaajien olohuoneeseen ovat tervetulleita kaikkien projektien, kerhojen, ryhmien ja tapahtumien ohjaajat ja vetäjät, joilla on halua ja motivaatiota kehittää sekä itseään ohjaajana että ohjaamaansa toimintaa. Mukaan voivat tulla myös ohjaajana aiemmin toimineet tai ohjaamisesta kiinnostuneet nuoret ja aikuiset.​

TULEVAT OHJAAJIEN OLOHUONEET

Tervetuloa virtuaaliseen ohjaajien olohuoneeseen ma 24.8.2020 klo 17!

Tarkoituksena on jakaa kokemuksia etäharrastamisesta ja saada ideoita, vinkkejä ja tukea omaan toimintaan muilta; myös pelkkä ”kuunteluoppilaaksi” tulo on tietysti sallittua!​ Ohjaajien olohuone on tarkoitettu nuorisoseurojen ohjaajille lajista riippumatta. Ilmoittaudu Teams-tapaamiseen mukaan oheisen linkin kautta. Ohjelma ei vaadi erillistä lataamista, vaan toimii myös selaimen kautta.