KNOPPI-OHJAAJAKOULUTUS

KNoppi on nuorisoseurajärjestön ohjaajien peruskoulutus, joka antaa valmiudet lasten ja nuorten kerhojen ja ryhmien ohjaamiseen nuorisoseuroissa. KNoppi –koulutus ei tähtää tietyn harrastusalan taitoihin, vaan sen tehtävänä on antaa perusvalmiudet ohjaajana toimimiseen. 

LUOVA LAVA TOIMINTA

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa, osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Luova lava kerho- ja leiritoimintaa voi järjestää jokainen nuorisoseura halutessaan. 

OHJAAJAN TYÖKALUPAKKI

Mitäs sitä tekisi kerhossa?

Miten kerään lapsilta palautetta?

Miten voin arvioida toimintaa?

Mitä turvallisuusasioita pitää ottaa huomioon?

Ohjaajan työkalupakista löydät kätevästi vinkkejä ohjaajan arkeen.

Ohjaajan työkalupakki

Liity Nuorisoseurojen ohjaajien Facebook-ryhmään!

VUODEN OHJAAJAT 

Tatu Parviainen 

Kuopion seudun nuorisoseura

Tatu Parviainen on tehnyt harrastuksestaan itselleen myös ammatin. Tällä hetkellä hän toimii lasten ja nuorten kerho-ohjaajana, vetää ja suunnittelee lasten leirejä ja toimii esimiehenä. Tällä hetkellä hän vetää esimerkiksi roolipelikerhoa. Tatun voi usein nähdä on vapaaehtoisena erilaisissa alueen nuorisoseuratapahtumissa.

Marika Timonen

Kaustisen Nuorisoseura

Marika on tehnyt pitkäjänteistä ja ansiokasta työtä Kaustisen nuorisoseuran tanssitoiminnan eteen, ja se näkyy muun muassa siinä, että ryhmiin olisi tulijoita paljon enemmän kuin voidaan ottaa. Marikalla on palo saada lapsille laadukas harrastus, johon on kiva ja helppo tulla.

UUTISET

No results have been returned for your Query. Please edit the query for content to display.