Edut ja palvelut jäsenseuroille

SEURAN TYÖKALUPAKKI

Työkalupakki on materiaalipankki seuran puheenjohtajan, sihteerin, taloudenhoitajan ja muiden aktiivien tueksi. Työkalupakista löytyvät niin mallisäännöt, matkalaskupohjat kuin erilaiset oppaat. Tutustu työkalupakin sisältöön

NUORISOSEURA-REKISTERI

Nuorisoseurarekisterin avulla pääset hallinnoimaan seuran jäsenten tietoja. Sen kautta saat kätevästi perittyä maksuja, pidettyä harrastuspäiväkirjaa ja hoidettua raportoinnin. Lisätietoa rekisteristä

TIETOSUOJA-ASETUS (GDPR) NUORISOSEUROISSA

Nuorisoseurarekisterissä olemme hoitaneet asian jo valmiiksi seurojen puolesta ja löydät rekisteriselosteen Nuorisoseurarekisterin sivulta. Mikäli nuorisoseuralla on muita henkilötietorekisterejä, voi rekisteriselosteen pohjan ladata  tämän linkin kautta.

PALVELULUPAUKSET

Palvelulupaukset ovat kuvauksia niistä palveluista, joita jokainen nuorisoseura ja nuorisoseuralainen voivat saada liitolta ja sen aluetoimistoita sekä keskusseuroilta:

EDULLISIA OHJELMISTOJA

Nuorisoseurat ympäri Suomen voivat saada ohjelmistolahjoituksia hyvin edullisesti tai jopa maksutta. Ohjelmistolahjoituksia tarjoaa 12 yritystä: Adobe, Amazon Web Services, Autodesk, Bitdefender, Box, Cleverreach, Google, Microsoft, O&O Software, Symantec, Tableau ja Zoom.

Techsoup-tilin luominen

Tuotteiden tilaaminen

Techsoup yhteystiedot

MATKAILUETUJA

TallinkSilja

Club One Silver -jäsenyys veloituksetta. 

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liittyminen on ilmaista, ja pääset jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle.


Liity Club One kanta-asiakkaaksi

Scandic Hotels

Yksittäiset huonevaraukset (max 9 huonetta/ vrk) 10 % alennuksella päivän Full Flex-hinnasta kaikissa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan ja Puolan Scandic-hotelleissa.

Majoitussopimusetu (prosenttialennus) koskee enintään yhdeksän (9) huoneen varauksia per vuorokausi. Ryhmävaraukset (10 huonetta tai yli/ vrk) hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti ja ryhmävarauksista maksetaan komissio.
Scandic pidättää oikeuden olla tarjoamatta alennusta erityisen korkean kysynnän aikaan.
Scandic-hotellien hintojen varausehdot löydät
nettisivuiltamme.

Varaa asiakasnumerolla D000043668 yksittäiset huonevaraukset (max. yhdeksän huoneen varaus/vrk):


Suomen Hostellijärjestö

Nuorisoseurojen jäsenenä saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Lisäksi voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta ja ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 %:n alennuksen Hostelling International HI hostelleissa ja muita matkailuetuja.

Tutustu etuihin ja varaa majoitus

NUORISOSEURAT-VERKKOLEHTI

Jäsenenä saat Nuorisoseurat-verkkolehden neljä kertaa vuodessa. Lehti sisältää tarinoita ja asiaa nuorisoseuroista, nuorisotyöstä ja kulttuurista. Verkkolehden voi myös halutessaan tulostaa tai lehden lukulinkin voi tilata suoraan omaan sähköpostiin lomakkeen kautta.
Lue lehteä täältä 

 SEURALAINEN

Seuralainen on oma sivusto Nuorisoseurojen jäsenille. Sieltä löytyvät muun muassa jäsenkortti ja jäsenedut.
Lue lisää 

SEURANTALOT

Tietoa seurantalotoimijoille

Seurantalojen yhteystiedot 

Seurantalojen korjausavustukset

KURSSITUKI JA TUKI YHTEISÖLLISILLE OPINTORYHMILLE

Kansalaisfoorumi tarjoaa kahdenlaista kurssitukea jäsenseuroilleen. 

Kurssituki

Kansalaisfoorumi tarjoaa apua koulutussuunnitteluun ja taloudellista tukea kurssikulujen kattamiseen. Kurssituki on 25 euroa/oppitunti (á 45 min), kun kurssin järjestäjä on itse maksanut kaikki kurssiin liittyvät kulut. Lue lisää kurssituesta

Tuki yhteisöllisille opintoryhmille

Ryhmä voi hakea taloudellista tukea toimintaansa, jos tietyt edellytykset täyttyvät. Esimerkiksi ryhmän toiminnan täytyy olla tavoitteellista ja siitä pitää syntyä jokin tuotos. Tuen suuruus on 250 €. Lue lisää opintoryhmien tuesta 

YHDISTYSAVAIMEN KOTISIVUPALVELU

Nuorisoseurojen jäsenenä nuorisoseurat saavat:

  • 20 % alennuksen kaikista Yhdistysavaimen maksullisista versioista.
  • Valmiin Nuorisoseuroille suunnitellun ulkoasupohjan.
  • Veloituksetta käyttöön nuorisoseurat.fi-verkkotunnuspäätteen (sivuston osoite muotoa jotakin.nuorisoseurat.fi).
  • Mahdollisuuden ottaa käyttöön myös kokonaan oman verkkotunnuksen Start-versiosta alkaen.

Yhdistysavainta voit kokeilla ilmaiseksi ja sitoumuksetta täyttämällä lomakkeen osoitteessa: https://www.yhdistysavain.fi/liitot/nuorisoseurat/

PUOTI-VERKKOKAUPPA

Puoti on Nuorisoseurojen oma verkkokauppa, jossa on myynnissä erilaisia nuorisoseuratuotteita ja -palveluja. Nyt nuorisoseuroilla on mahdollisuus saada omien tapahtumiensa liput myyntiin Puotiin.

Ota Puoti käyttöön omalle nuorisoseurallesi

SUOMEN HARRASTAJATEATTERI-LIITON JÄSENPALVELUT

Nuorisoseurat on jäsenenä Suomen Harrastajateatteriliitossa ja kaikki nuorisoseurojen teatterit ovat näin oikeutettuja kaikkiin SHT:n jäsenpalveluihin.

Hyödynnä jäsenedut

KOKEILE STORYTEL -ÄÄNIKIRJAPALVELUA ILMAISEKSI

Pääset testaamaan Storyteliä maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin. Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita. 

Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk.

Linkki ilmaisen kokeilun aloittamiseen löytyy Seuralainen-jäsenportaalistasi.

ANSIOMERKIT JA TUNNUSTUKSET

Palkitse ahkerasti seuran toiminnassa mukana olleita aktiiveja ansiomerkeillä! 

Palkita voi niin viisi- kuin viisikymmentä vuotta mukana olleen.  Lue lisää

OSAAMISMERKIT

Nuorisoseurojen jäsenille on mahdollista hakea

osaamismerkkejä, joilla voit todistaa osaamistasi harrastus- ja vapaaehtoistoimintaan liittyen.

Tutustu osaamismerkkeihin

KOULUTUKSET

Liitto järjestää jäsenilleen ilmaisia verkkokoulutuksia seura- ja harrastustoiminnan aloilta. Koulutukset järjestetään Teams-sovelluksen kautta. 

SEURA TYÖNANTAJANA

Nuorisoseuran arkeen liittyvistä asioista voi löytyä paljon tehtäviä, jotka kuormittavat aktiivisia vapaaehtoisia. Esim. paperityöt, tiedotus, tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, seurantalon ylläpito ja kunnostus tai kesken jäänyt ikuisuusprojekti. Näihin ja moneen muuhun voi saada apua työllistämisellä. Lue lisää

Työnantajan opas nuorisoseuroille on tiivis tietopaketti, jostalöytyy tiedot tarvittavista laeista, neuvoja rekrytointiin, perehdytykseen ja hyvään työnantajuuteen.

VARAINHANKINTA

Oppi & Ilo 

Suunnitelmissa esiintymismatka, retki tai suurempi hankinta? Varojen kerääminen onnistuu tehokkaasti ja riskittömästi kivalla tavalla kehittäviä Oppi & Ilo -tuotteita myymällä.

Lue lisää varainhankinnasta

Oppi & Ilo -jäsenetu

TALOUSHALLINNON PALVELUT

Nuorisoseurat on sopinut Accountor Finagon kanssa jäsenetuhinnoista Procountor -taloushallinnon kuukausihinnoista ja käyttöönottopakettien maksuissa.

Lisäksi Procountorin ja Nuorisoseurarekisterin välille on tehty integraatio, jolla Nuorisoseurarekisterissä laskutetut jäsen-, toimintaryhmä- ja tapahtumamaksut voidaan viedä suoraan Procountoriin tositteina.

Käy lukemassa lisää Procounterin sivuilta.


Kulttuurin tilitys ja välitys Oy tarjoaa yhdistystoimintaa ja luovia aloja ymmärtävää digitaalisen taloushallinon palveluita Nuorisoseuroille sekä nuorisoseuralaisille. Nuorisoseurat saavat ensimmäisestä tilikaudesta jäsenetuna 10 %:n alennuksen ja seuraavista tilikausista 5 %:n alennuksen.

Yksittäinen nuorisoseuralainen saa taloushallinon palveluista jäsenetuna alennusta seuraavasti:

  • Uuden toiminimen perustava tai kevyt yrittäjänä ilman y-tunnusta toiminut nuorisoseuralainen saa aloitustilikaudelta 15 %:n alennuksen. Toiminimen perustamisessa avustetaan veloituksetta.
  • Lakkautetun toiminimen uudelleenkäynnistys 15 %:n alennus ensimmäiseltä tilikaudelta. Toiminimen käynnistämisessä autetaan veloituksetta.
  • Olemassa oleva toiminimi 10 % alennus ensimmäiseltä kalenterivuodelta.

Lisätietoa:
Lauri Haltsonen, Kulttuurin tilitys ja välitys Oy
puh. 050 543 5316, lauri@tilitysjavalitys.fi

Käy lukemassa lisää.