Edut ja palvelut jäsenseuroille

SEURAN TYÖKALUPAKKI

Työkalupakki on materiaalipankki seuran puheenjohtajan, sihteerin, taloudenhoitajan ja muiden aktiivien tueksi. Työkalupakista löytyvät niin mallisäännöt, matkalaskupohjat kuin erilaiset oppaat. Lue lisää >

NUORISOSEURA-REKISTERI

Nuorisoseurarekisterin avulla pääset hallinnoimaan seuran jäsenten tietoja. Sen kautta saat kätevästi perittyä maksuja, pidettyä harrastuspäiväkirjaa ja hoidettua raportoinnin. Lue lisää >

TIETOSUOJA-ASETUS (GDPR) NUORISOSEUROISSA

Nuorisoseurarekisterissä olemme hoitaneet asian jo valmiiksi seurojen puolesta ja löydät rekisteriselosteen Nuorisoseurarekisterin sivulta. Mikäli nuorisoseuralla on muita henkilötietorekisterejä, voi rekisteriselosteen pohjan ladata  tämän linkin kautta.

PALVELULUPAUKSET

Palvelulupaukset ovat kuvauksia niistä palveluista, joita jokainen nuorisoseura ja nuorisoseuralainen voivat saada liitolta ja sen aluetoimistoita sekä keskusseuroilta:

EDULLISIA OHJELMISTOJA

Nuorisoseurat ympäri Suomen voivat nyt saada ohjelmistolahjoituksia hyvin edullisesti tai jopa maksutta. Ohjelmistolahjoituksia tarjoaa 12 yritystä: Adobe, Amazon Web Services, Autodesk, Bitdefender, Box, Cleverreach, Google, Microsoft, O&O Software, Symantec, Tableau ja Zoom.

Techsoup-tilin luominen

Tuotteiden tilaaminen

Techsoup yhteystiedot

MATKAILUETUJA!

TallinkSilja

Sinulle Club One Silver -jäsenyys veloituksetta

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liittyminen on sinulle ilmaista, ja nyt pääset jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle. Lisää vain liittyessäsi SUOMEN NUORISOSEURAT sopimusetunumeron (44274) sille varattuun kenttään
(Agency ID) liittymislomakkeella. Jos olet jo Club One jäsen ja Bronze tasolla, voit lähettää meille
sähköpostia erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin lisäämme edun tilisi tietoihin.
Liity nyt Club One kanta asiakkaaksi osoitteessa
www.tallinksilja.fi/liity jaseneksi Käytä liittyessäsi sopimusetu numeroa (Agency ID): 44274
Lisätietoja täältä.

Scandic Hotels

MAJOITUS

Yksittäiset huonevaraukset (max 9 huonetta/ vrk) • 10 % alennus päivän Full Flex-hinnasta kaikissa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan ja Puolan Scandic-hotelleissa.

Majoitussopimusetu (prosenttialennus) koskevat enintään yhdeksän (9) huoneen varauksia per vuorokausi.
Ryhmävaraukset (10 huonetta tai yli/ vrk) hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti ja ryhmävarauksista maksetaan komissio.
Scandic pidättää oikeuden olla tarjoamatta alennusta erityisen korkean kysynnän aikaan.
Scandic-hotellien hintojen varausehdot löydät nettisivuiltamme.

MAJOITUSVARAUKSET
Varaa asiakasnumerolla D000043668
YKSITTÄISET HUONEVARAUKSET (max yhdeksän huoneen varaus/ vrk)
https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=D000043668
www.scandichotels.fi (Varauskoodi: asiakasnumero)
• Varaus- ja asiakaspalvelu: +358 200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm), nimellä Suomen Nuorisoseurat ry

Suomen Hostellijärjestö

Nuorisoseurojen jäsenenä saat 10 % majoitusalennuksen Hostelljärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Lisäksi voit tilata Kotimaan hostellikortin maksutta ja ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saa 10 %:n alennuksen Hostelling International HI hostelleissa ja muita matkailuetuja.
Lisätietoja >>

 NUORISOSEURAT-LEHTI

Kuvassa Nuorisoseurat-lehden kansi, jossa lettipäisiä ihmisiä.

Jäsenenä saat Nuorisoseurat-verkkolehden neljä kertaa vuodessa! Tarinoita ja asiaa nuorisoseuroista, nuorisotyöstä ja kulttuurista! Voit myös saada oman seurasi juttuja lehteen. Verkkolehden voi myös halutessaan tulostaa itselle.
Lue lehteä täältä >

 SEURALAINEN

Seuralainen on oma sivusto Nuorisoseurojen jäsenille. Sieltä löytyvät muun muassa jäsenkortti ja jäsenedut. 
Lue lisää > 

SEURANTALOT

Tietoa seurantalotoimijoille

Seurantalojen yhteystiedot 

Seurantalojen korjausavustukset

KURSSITUKI JA TUKI YHTEISÖLLISILLE OPINTORYHMILLE

Kansalaisfoorumi tarjoaa kahdenlaista kurssitukea jäsenseuroilleen. 

Kurssituki

Kansalaisfoorumi tarjoaa apua koulutussuunnitteluun ja taloudellista tukea kurssikulujen kattamiseen. Kurssituki on 26 euroa/oppitunti (á 45 min), kun kurssin järjestäjä on itse maksanut kaikki kurssiin liittyvät kulut. Lue lisää >

Tuki yhteisöllisille opintoryhmille

Ryhmä voi hakea taloudellista tukea toimintaansa, jos tietyt edellytykset täyttyvät. Esimerkiksi ryhmän toiminnan täytyy olla tavoitteellista ja siitä pitää syntyä jokin tuotos. Tuen suuruus on 500 €. Lue lisää >

PUOTI-VERKKOKAUPPA

Puoti on Nuorisoseurojen oma verkkokauppa, jossa on myynnissä erilaisia nuorisoseuratuotteita ja -palveluja. Nyt nuorisoseuroilla on mahdollisuus saada omien tapahtumiensa liput myyntiin Puotiin.

Lue lisää ja ota Puoti käyttöön omalle nuorisoseurallesi >

SUOMEN HARRASTAJATEATTERI-LIITON JÄSENPALVELUT

Suomen Nuorisoseurat ry on jäsenenä Suomen Harrastajateatteriliitossa ja kaikki nuorisoseurojen teatterit ovat näin oikeutettuja kaikkiin SHT:n jäsenpalveluihin.

Lue lisää ja hyödynnä jäsenedut>

ANSIOMERKIT JA TUNNUSTUKSET

Palkitse ahkerasti seuran toiminnassa mukana olleita aktiiveja ansiomerkeillä! 

Palkita voi niin viisi- kuin viisikymmentä vuotta mukana olleen.  Lue lisää >

OSAAMISMERKIT

Nuorisoseurojen jäsenille on mahdollista hakea

osaamismerkkejä, joilla voit todistaa osaamistasi harrastus- ja vapaaehtoistoimintaan liittyen!

Lue lisää osaamismerkeistä! >

KOULUTUKSET

Liitto järjestää jäsenilleen ilmaisia verkkokoulutuksia seura- ja harrastustoiminnan aloilta. Koulutukset järjestetään Teams-sovelluksen kautta. 

Tulevat koulutukset löydät täältä >


Menneet koulutukset löytyvät Materiaalipankista >

SEURA TYÖNANTAJANA

Nuorisoseuran arkeen liittyvistä asioista voi löytyä paljon tehtäviä, jotka kuormittavat aktiivisia vapaaehtoisia. Esim. paperityöt, tiedotus, tapahtumien järjestämiseen liittyvät tehtävät, seurantalon ylläpito ja kunnostus tai kesken jäänyt ikuisuusprojekti. Näihin ja moneen muuhun voi saada apua työllistämisellä. Lue lisää >

Työnantajan opas nuorisoseuroille on tiivis tietopaketti, jostalöytyy tiedot tarvittavista laeista, neuvoja rekrytointiin, perehdytykseen ja hyvään työnantajuuteen.

OPI SOITTAMAAN ROCKWAY:N AVULLA!

Onko soittimesi jäänyt pölyttymään huoneen nurkkaan? Rockway.fi on suomalainen soitonopetuksen verkkopalvelu, jonka suurimmat oppiaineet ovat kitara, basso, rummut, kosketinsoittimet ja laulu. Tuhansien oppituntien ja satojen kurssien joukosta löytyy hyödyllistä ja hauskaa materiaalia kaikentasoisille musiikinharrastajille.

Nuorisoseurojen jäsenetu: 2 vk ilmainen ja sen jälkeen 19,90 € / kk, tai 1 kk ilmainen ja sen jälkeen 39,90 € / 3 kk. Palvelun normaali hinta on 29,90 € / kk. 

VARAINHANKINTA

Myy mainoksia Nuorisoseurat-lehteen

Kaikilla jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus myydä ilmoituksia järjestön verkkolehteen. Myyntipalkkio on vähintään 50 % ilmoituksen hinnasta.

Oppi & Ilo 

Suunnitelmissa esiintymismatka, retki tai suurempi hankinta? Varojen kerääminen onnistuu tehokkaasti ja riskittömästi kivalla tavalla kehittäviä Oppi & Ilo -tuotteita myymällä.

Lue lisää varainhankinnasta

Oppi & Ilo -jäsenetu