Verkkokoulutukset nuorisoseuroille 2024


Vuoden 2024 nuorisoseuroille  ja nuorisoseuralaisille suunnatut maksuttomat verkkokoulutukset julkaistaan tällä sivulla ja liiton uutiskirjeissä. Tarjolla on monipuolista koulutusta ja informaatiota esimerkiksi järjestötoiminnasta, harrastustoiminnasta ja varainhankinnasta.

Koulutukset toteutetaan Teams-sovelluksella, ja osallistumislinkit toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ennen koulutusta. Ilmoittautumislinkit kaikkiin talven ja kevään tilaisuuksiin löytyvät jo tältä sivulta.

Koulutukset toteutetaan, mikäli osallistujia on kuusi tai enemmän.

Paikallisseuran verotus

Verowebinaarissa paikallisseuran verotukseen eri näkökulmista. Käsittelyssä kiinteistön verotus, liiketoiminta ja elinkeinotoiminta sekä muutkin paikallisseuroja koskevat veroasiat.

Torstai 17.4. klo 17.00–19.00

Ilmoittautumislinkki

Seurantalokoulutus

Webinaarissa käsitellään seurantalojen ajankohtaisia asioita.

Toukokuu

Canvan peruskoulutus

Canva on ilmainen ja helppokäyttoinen graafinen työkalu, jolla kuka tahansa voi luoda omia julisteita, somekuvia tai esitteitä. Tässä koulutuksessa käydään läpi Canvan perusteita: eri kuvakokojen käyttöä, elementtien, fonttien ja kuvien lisäämistä sekä Canvan valmiiden mallipohjien hyödyntämistä. Sinulla ei tarvitse olla Canva-tunnuksia tai Canvan maksullista versiota osallistuaksesi koulutukseen. Kouluttaja Essi Roisko on käyttänyt Canvaa useita vuosia ja käyttää palvelua edelleen päivittäin työssään.

15.10. klo 17.30-19.30

Ilmoittautumislinkki


Uudet jäsenet ja vapaaehtoiset

Ideoita uusien jäsenien ja vapaaehtoisten löytämiseen. Webinaarissa voimme varastaa parhaat ideat nuorisoseuroilta, jotka ovat onnistuneet jäsenhankinnassa. Kuulemme case-esimerkkejä, kuinka vapaaehtoiset "vangitaan" osaksi nuorisoseuran toimijajoukkoa. Sillä oikeasti nuorisoseuroilla on mahdollisuus onnistua jäsenhankinnassa!

Ti 19.11. klo 17-19