Verkkokoulutukset nuorisoseuroille 2022

Webinaarit 2022 -logo


Vuoden 2022 nuorisoseuroille  ja nuorisoseuralaisille suunnatut maksuttomat verkkokoulutukset on koottu vuosisuunnitelmaksi. Tarjolla on monipuolista koulutusta ja informaatiota esimerkiksi järjestötoiminnasta, harrastustoiminnasta ja varainhankinnasta.

Koulutukset toteutetaan Teams-sovelluksella ja osallistumislinkit toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla ennen koulutusta. Ilmoittautumislinkit kaikkiin talven ja kevään tilaisuuksiin löytyvät jo tältä sivulta.

Koulutukset toteutetaan, mikäli osallistujia on kuusi tai enemmän.

Apua energiakriisiin – webinaari nuorisoseuroille

Järjestämme keskiviikkona 12.10. klo 17-19 webinaarin liittyen energiakriisin aiheuttamaan huoleen ja siihen, mitä asialle voi tehdä. Esittelemme energiakyselymme tulokset sekä kerromme muutamia edunvalvonnallisia pointteja, mitä seurat voivat hyödyntää omassa viestinnässään vaikkapa oman kuntansa suuntaan. Lisäksi esittelemme kuntalaisaloitepohjan seurojen käyttöön, pienkeräyslupa-asioita sekä muita varainhankintavinkkejä sekä kerromme seurantalojen energiansäästötavoista. Webinaarissa on varattu aikaa myös yhteiselle keskustelulle.

Milloin:  ke 12.10. klo 17.00-19.00
Ilmoittautumislinkki
Teams -linkki toimitetaan webinaariin ilmoittautuneille.

Webinaari teatteritoimijoille

Teatterin ajankohtaiset asiat.
Milloin:  to 3.11. klo 17.00-19.00
Ilmoittautumislinkki
Teams -linkki toimitetaan webinaariin ilmoittautuneille.

Laadukas ja turvallinen harrastustoiminta
Mitä on laatu harrastustoiminnassa, entä millainen on turvallinen harrastustila? Tule keskustelemaan ja määrittämään oman harrastusryhmän laatukriteerit. 
Milloin: ti 15.11. klo 17.00 -19.00
Ilmoittautumislinkki
Teams-linkki toimitetaan webinaariin ilmoittautuneille.