TEMPOA TENAVIIN -OHJAAJALLE

Kaikki mitä aikuinen-lapsi-ohjaajan tarvitsee tietää

KURSSIT JA KOULUTUKSET

Tempoa Tenaviin -ohjaajakoulutukset soveltuvat aikuinen-lapsi -musiikkiliikuntaryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille, lastentarhanopettajana tai muussa lasten ohjaustyössä toimiville tai lapsiryhmiä nuorisoseurassa ohjaaville. Ohjaaja- tai pro-koulutuksen käytyään saa Tempoa Tenaviin -tuotemerkin käyttöoikeuden ja voi käynnistää Tempoa Tenaviin -toimintaa. Ohjaajakoulutuksen käytyään saa myös Tempoa tenaviin ohjaaja open badge osaamismerkin.

Tempoa Tenaviin PRO on kahdeksan opetustunnin koulutus, jonka aikana aiempaa osaamista omaava ohjaaja voi pätevöittää itsensä Tempoa Tenaviin -ohjaajaksi. Pohjakoulutukseksi tai kokemukseksi sopii mainiosti esimerkiksi lastentarhanopettaja, tanssinopettaja (AMK) tai pitkä toimiminen lastenryhmien ohjaajana.

OHJAAJAKOULUTUS

3-4.9.2022  Helsinki


VIRIKEKURSSI

3.9. 2022 Helsinki

4.9.2022 Helsinki

Tempoa tenaviin seikkailumateriaalissa on viisi eri teemaista seikkailua, jolla ohjaaja pystyy ohjaamaan tunnit. Harjoitteita ja leikkejä on paljon, joten jokainen ohjaaja pääsee valitsemaan itselleen ja ryhmälleen sopivimmat. Materiaalin tueksi on musiikki cd-levyllä sekä kuvakortit toimintaa ohjaamaan ja tukemaan. 

Seikkailuteemat

  • metsäseikkailu
  • maatilaseikkailu
  • avaruusseikkailu
  • merirosvoseikkailu
  • peikkoseikkailu
Seikkailu -Tempoa Tenaviin materiaalipaketissa on ohjekirja, cd ja kuvakortit

TEMPOA TENAVIIN -OHJAAJAN MATERIAALIT

Tempoa tenaviin -ohjaajien materiaalipankki on tarkoitettu Tempoa Tenaviin -ohjaajakoulutuksen käyneille. Materiaalipankkiin pääset alla olevasta linkistä: