TEMPOA TENAVIIN -OHJAAJALLE

Kaikki mitä aikuinen-lapsi-ryhmien ohjaajan tarvitsee tietää

KURSSIT JA KOULUTUKSET

Tempoa Tenaviin -ohjaajakoulutukset soveltuvat aikuinen-lapsi-musiikkiliikuntaryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille, lastentarhanopettajana tai muussa lasten ohjaustyössä toimiville tai lapsiryhmiä nuorisoseurassa ohjaaville. Ohjaaja- tai pro-koulutuksen käytyään saa Tempoa Tenaviin -tuotemerkin käyttöoikeuden ja voi käynnistää Tempoa Tenaviin -toimintaa. Ohjaajakoulutuksen käytyään saa myös Tempoa tenaviin -ohjaaja Open Badge -osaamismerkin.

Tempoa Tenaviin Pro on kahdeksan opetustunnin koulutus, jonka aikana aiempaa osaamista omaava ohjaaja voi pätevöittää itsensä Tempoa Tenaviin -ohjaajaksi. Pohjakoulutukseksi tai kokemukseksi sopii mainiosti esimerkiksi lastentarhanopettaja, tanssinopettaja (AMK) tai pitkä toimiminen lastenryhmien ohjaajana.

TEMPOA TENAVIIN -OHJAAJAN MATERIAALIT

Tempoa tenaviin -seikkailumateriaalissa on viisi eri teemaista seikkailua, joilla ohjaaja pystyy ohjaamaan tunnit. Harjoitteita ja leikkejä on paljon, joten jokainen ohjaaja pääsee valitsemaan itselleen ja ryhmälleen sopivimmat. Materiaalin tueksi on musiikki cd-levyllä sekä kuvakortit toimintaa ohjaamaan ja tukemaan. 

Seikkailuteemat

  • metsäseikkailu
  • maatilaseikkailu
  • avaruusseikkailu
  • merirosvoseikkailu
  • peikkoseikkailu
Seikkailu -Tempoa Tenaviin materiaalipaketissa on ohjekirja, cd ja kuvakortit
TEMPOA TENAVIIN -MATERIAALIPANKKI

Tempoa tenaviin -ohjaajien materiaalipankki on tarkoitettu Tempoa Tenaviin -ohjaajakoulutuksen käyneille.