TANSSIOHJAAJALLE

Kaikki, mitä Nuorisoseurojen tanssiohjaajan tarvitsee tietää

Ohjaaja on nuorisoseurojen tanssitoiminnan sydän - siksi haluamme pitää teistä hyvää huolta! Tältä sivulta löydät tulevat kurssit ja koulutukset, tietoa tanssitoimijoille tärkeistä tapaamisista ja tapahtumista sekä Nuorisoseurojen tanssituotteet. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ole rohkeasti yhteydessä Riiaan!  

TANSSIOHJAAJAKSI NUORISOSEUROIHIN?

Nuoret tanssijat hyppäävät riehakkaasti.

Oletko harrastanut tanssia pienen ikäsi ja mielesi tekisi ryhmän ohjaajaksi tai apuohjaajaksi? 

VUODEN TANSSIOHJAAJA MILLA SORSA

Vuoden 2020 tanssiohjaajaksi valittiintanssiohjaaja Milla Sorsa Nuorisoseura Harmonikasta. Milla Sorsa ohjaa kaikkia seuran neljää ryhmää, joista viimeisin on perustettu vuosi sitten syksyllä. Hän toimii sekä Saimaan Nuorisoseurat ry:n että Nuorisoseura Harmonikan hallituksessa. Milla ohjaa myös yhtä ”ei nuorisoseuralaista”, aikuisten kansantanssiryhmää.

KURSSIT JA KOULUTUKSET

Koulutuskalenteria päivitetään syksyllä 2020. Tsekkaa syyskuun paritanssityöpajat: www.nuorisoseurat.fi/saatanssia

TANSSIJALLE

OHJAAJALLE

KANSANTANSSIN OHJAAJAKOULUTUS

Suomen Nuorisoseurat järjestää yhdessä muiden kansantanssijärjestöjen kanssa kansantanssin ohjaajakoulutusta. Tavoitteena on antaa kansantanssin harrastajalle valmiudet toimia kansantanssiryhmän ohjaajana seuratoiminnassa tai päiväkotien ja koulujen kerhotoiminnassa.

Lue lisää kansantanssin ohjaajakoulutuksesta.

KANSANTANSSIN KÄÄNTÖPIIRI

Tanssitoimijat eri puolista Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seminaariin osallistuvat alueilta valitut edustajat, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin tanssitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 21.-22.8.2020. Lue lisää...

TANSSITUOTTEET

TEMPOA TENAVIIN -MUSIIKKILIIKUNTA

TÄPINÄÄ TASSUIHIN

PIILOMETSÄN TANSSEJA

SÄPINÄÄ SÄLLEIHIN - ILMAINEN AINEISTO

KANSANTANSSIN VUOSIOHJELMAT