TANSSIOHJAAJALLE

Kaikki, mitä Nuorisoseurojen tanssiohjaajan tarvitsee tietää​

Ohjaaja on nuorisoseurojen tanssitoiminnan sydän - siksi haluamme pitää teistä hyvää huolta! Tältä sivulta löydät tulevat kurssit ja koulutukset, tietoa tanssitoimijoille tärkeistä tapaamisista ja tapahtumista sekä Nuorisoseurojen tanssituotteet. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ole rohkeasti yhteydessä Riiaan!  

TANSSIOHJAAJAKSI NUORISOSEUROIHIN?

Oletko harrastanut tanssia pienen ikäsi ja mielesi tekisi ryhmän ohjaajaksi tai apuohjaajaksi? 

VUODEN TANSSIOHJAAJA: MARIKA TIMONEN

Marika on tehnyt pitkäjänteistä ja ansiokasta työtä Kaustisen nuorisoseuran tanssitoiminnan eteen, ja se näkyy muun muassa siinä, että ryhmiin olisi tulijoita paljon enemmän kuin voidaan ottaa. Marikalla on palo saada lapsille laadukas harrastus, johon on kiva ja helppo tulla.

KURSSIT JA KOULUTUKSET

KANSANTANSSIN OHJAAJAKOULUTUS

Suomen Nuorisoseurat järjestää yhdessä muiden kansantanssijärjestöjen kanssa kansantanssin ohjaajakoulutusta. Tavoitteena on antaa kansantanssin harrastajalle valmiudet toimia kansantanssiryhmän ohjaajana seuratoiminnassa tai päiväkotien ja koulujen kerhotoiminnassa.

Lue lisää

KANSANTANSSIN KÄÄNTÖPIIRI

Tanssitoimijat eri puolista Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seminaariin osallistuvat alueilta valitut edustajat, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin tanssitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet. Lue lisää...

TANSSITUOTTEET

TEMPOA TENAVIIN -MUSIIKKILIIKUNTA

TÄPINÄÄ TASSUIHIN

PIILOMETSÄN TANSSEJA

SÄPINÄÄ SÄLLEIHIN - ILMAINEN AINEISTO

KANSANTANSSIN VUOSIOHJELMAT