LIIKUNTA

Paikalliset nuorisoseurat tarjoavat omalla alueellaan monenlaisia mahdollisuuksia yhdessä liikkumiseen. Lajien kirjo on jopa hengästyttävä: avantouintia, kuutamohiihtoa, kilpatanssia, mölkkyä, lentopalloa, triathlonia, kamppailulajeja ja niin edespäin. Nuorisoseurojen oma Tempoa tenaviin liikuttaa taaperoita ja heidän vanhempiaan ja FolkJam tuo kansantanssin ryhmäliikuntaan. 

TEMPOA TENAVIIN - musiikkiliikunta

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus täynnä riemua ja yhdessä tekemisen iloa. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin.

FOLKJAM

FolkJam® on suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. Kotimaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto on tarkoitettu kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. FolkJamissa ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä.

MÖLKKY

Mölkky - suomalaisten suosikkilaji niin puistoissa, mökeillä kuin pihoillakin. Nuorisoseurat järjestää vaihtelevasti Nuorisoseuramestaruuksia, Suomen mestaruuksia ja jopa maailmanmestaruuksia.