MOBIILIJÄSENKORTTI

Mobiilijäsenkortilla tapahtumassa kahvi eurolla. Kotimaassa reissatessa majoituksista voi saada -15 % Holiday Clubilla tai -10 % HI Hostelling:iin kuuluvista hostelleista. Jäsenkorttien etuja laajennetaan jatkuvasti.

Seuraavien jäsenetujen koodit löytyvät mobiilijäsenkortista:

  • ​Opi soittamaan Rockway avulla!
  • Oppi & Ilo: jäsenetu ja varainhankintaa
  • DANCE ARENA 200-tanssipeli
  • Holiday Club 15 % alennus
  • HI Hostelling -hostelleista 10 % alennus

Hienoa! Miten saan itselleni mobiilijäsenkortin?

Voit saada jäsenkortin mobiilisovelluksena puhelimeesi tai PDF-tiedostona sähköpostiisi. Tsekkaa ensin, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys nuorisoseurassasi. Sen jälkeen pyydä, että nuorisoseurasi jäsenrekisterivastaava (tai sihteeri) lähettää sinulle jäsenkortin. 

Millaisen puhelimen tarvitsen?

Tarvitset värinäytöllisen puhelimen, jossa on datayhteys.

Olen seuran rekisterivastaava, miten lähetän jäsenelle kortin? 

1. Kirjaudu nuorisoseurarekisteriin. (Onko tunnukset hukassa? Ota yhteys Hannu Ala-Sankolaan)

2. Navigoi jäsenen sivulle. Tarkista, että jäsenen tiedoissa on puhelinnumero merkitty ”Matkapuhelin” –kenttään tai vaihtoehtoisesti sähköpostiosoite "Sähköposti

3. Valitse "Henkilö"-osion alalaidassa olevasta kolmesta painikkeesta sopiva:  ”Lähetä aikuisen jäsenkortti” yli 16-vuotiaille jäsenille; ”Lähetä lasten jäsenkortti” alle 16-vuotiaille jäsenille; ”Lähetä ohjaajan jäsenkortti” ohjaajille. Jäsenelle lähetetään vain yksi kortti. 

4. Jos kortti on jo toimitettu aiemmin, tulee henkilön tietoihin maininta ”Jäsenkortti toimitettu”.​

5. Kortti menee siihen puhelinnumeroon, joka jäsenen tiedoissa on merkitty ”Matkapuhelin” -kenttään. Jos jäsenen matkapuhelinnumero ei ole merkittynä kenttään, lähtee hänelle sen sijaan rekisteriin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen pdf -muotoinen tulostettava jäsenkortti. Jos jäsenellä ei ole matkapuhelinnumeroa eikä sähköpostiosoitetta rekisterissä, ei hänelle voi toimittaa korttia.​