Osallistu Tanssimyllyyn katsojana!

Yli 15-vuotiaiden kansantanssikatselmus Tanssimylly kokoaa mielenkiintoisen kattauksen suomalaisia kansantanssiryhmiä viikonlopun ajaksi Sorin Sirkukseen. Mukaan tapahtumaan ja tunnelmiin pääset myös katsojana. Esiintymässä on kaiken kaikkiaan 39 erilaista kansantanssiryhmää. Tänä vuonna panostetaan laadukkaiden konserttien lisäksi myös yleisön mahdollisuuteen keskustella esityksistä heränneistä ajatuksista yhdessä asiantuntevien moderaattoreiden johdolla.  Luvassa on takuulla viikonloppu täynnä upeita tanssielämyksiä! 

Tanssimylly​n konserttiliput

​Lipun voi ostaa​ ​yksittäiseen konserttiin. Yleisölippujen myynti alkaa 4.3. Lippuja pääset ostamaan tästä: Nuorisoseurojen Puoti

Konsertit ja muu ohjelma

Tapahtumassa järjestetään kaiken kaikkiaan kuusi konserttia, joista yksi perjantaina, kolme lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Konserttien aikataulut löytyvät täältä. Konserttien lisäksi tarjolla on yleisön ja osallistujien yhteinen keskustelutilaisuus eli Yleisömyllytys, sekä Myllytys-studio, jonka kautta kuullaan raadin ajatuksia esityksistä: 

Yleisömyllytys su 14.4. klo 16.30-17.30

Tule keskustelemaan esityksistä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelijoiden johdolla sekä tuulettamaan Tanssimyllyssä koettua ja syntyneitä ajatuksia.

Myllytys-studio su 14.4. klo 19

Raati julkistaa suoratoistona sosiaalisen median kautta yleispalautteen, kunniamaininnat ja sarjanimeämiset. Tähän pääset mukaan ryhmäsi kanssa vaikkapa paluumatkalta Tanssimyllystä kotiin tai omalta sohvalta villasukat jalassa.