Lahjoita elämyksellinen harrastus Nuorisoseurassa

Nuorisoseuroissa harrastetaan erityisesti kulttuuria, mutta tarjolla on myös muuta tekemisen riemua. Nuorisoseuroissa on kasvanut 140 vuoden ajan aktiivisia toimijoita laadukkaissa harrastuksissa ja turvallisissa yhteisöissä. Tänäkin päivänä yli 600 nuorisoseurassa lapsi ja nuori on hyvässä seurassa!

Haluamme antaa tämän kokemuksen nyt yhä useammalle lapselle ja nuorelle - tule mukaan, tehdään yhdessä unelmasta totta! Lahjoitetuilla varoilla tuetaan nuorten harrastusmahdollisuuksia ja nuorisoseuratoimintaa eri puolilla Suomea. Tukea voidaan myöntää nuorille suoraan harrastusmaksuihin sekä seuroille toiminnan järjestämiseen. Ensimmäinen hakumahdollisuus harrastamisen tueksi kerätyistä varoista avataan jäsenseuroille loppuvuodesta 2021.

Lahjoittamalla mahdollistat erilaisia harrastuksia eri puolilla Suomea, niin maaseudulla kuin kaupungissa. Lahjoituksella tarjotaan mahdollisuus harrastaa myös vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Toiminnassa opituilla taidoilla, ryhmässä solmituilla ystävyyksillä ja yhdessä koetuilla elämyksillä on valtava merkitys yksilön kasvulle ja kehitykselle.

Siirry lahjoitussivulle

Yritys- ja yhteisölahjoittajat

Lahjoitussivulla maksutapana on maksukortti. Mikäli haluat lahjoittaa tilisiirrolla, maksutietoja varten olethan yhteydessä Joonas Pokkiseen (yhteystiedot sivun alalaidassa).

Lisätietoja

pääsihteeri
Annina Laaksonen
+358 40 726 7450
annina.laaksonen@nuorisoseurat.fi

hanke- ja kumppanuuspäällikkö
Riina Kylmälahti
+359 40 772 1609
riina.kylmalahti@nuorisoseurat.fi

Nuorten harrastamisesta

  • Nuorisobarometrin mukaan yli kolmasosa 15 - 29 –vuotiaista nuorista on jättänyt harrastuksen aloittamatta rahan puutteen vuoksi (toteuma 2019: 39%, arvio 2021: 35%). 
  •   Hieman yli puolet nuorista (10 - 29 -vuotiaat) kuuluvat yhdistyksiin tai ovat mukana järjestötoiminnassa. OKM: Nuorten vapaa-aikatutkimus 2009
  •  Koululaisista 55 % haluaa aloittaa jonkun harrastuksen. Joka viidenneltä puuttuu mieleinen harrastus. Heistä yli 60 % haluaisi aloittaa harrastamisen (Harrastamisen Suomen malli / Koululaiskysely 2020, OKM).

Rahankeräyksen järjestäjä

Suomen Nuorisoseurat ry
Järjestäjän yhteystiedot
info@nuorisoseurat.fi

puh: (09) 584 0610
Vernissakatu 8 A, 01300 VANTAA

Rahankeräysluvassa määrätty rahankeräysvarojen käyttötarkoitus
Kerätyt varat käytetään nuorten harrastustoiminnan edistämiseen ja valtakunnallisen nuorisoseuratoiminnan kehittämiseen Suomessa.

Rahankeräyksen lupanumero
RA/2020/1286
Rahankeräys lupa on voimassa 1.1.2021 alkaen.
Rahankeräysluvan tarkemmat tiedot >>