KERHO- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA NUORISOSEUROISSA

Nuorisoseurojen kerhotoiminta on rikasta ja värikästä. Kerhotoiminnan voisikin nähdä nuorisoseurajärjestön kivijalkana, ytimenä, ykkösjuttuna, vahvuutena ja elinehtona. Matalan kynnyksen kerhoissa tapaavat niin lapset, nuoret, aikuiset kuin hermannitkin. Kerhojen sisällöt nousevat paikallisesta kiinnostuksesta ja innostuksesta- Kerhojen teemoja löytyy laidasta laitaan aina ilmaisutaito- ja kokkikerhosta lukupiiriin ja metsästys- ja radio-ohjattavien kerhoon.

HALUAN MUKAAN KERHOON!

Etsi lähin nuorisoseurasi, josta voisi löytyä mielekästä tekemistä. Voit myös itse ehdottaa heille kerhoideoita tai ryhtyä ohjaajaksi!

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Vapaamuotoisten kerhojen lisäksi nuorisoseurat ja piirijärjestöt toimivat ympäri Suomen koulujen iltapäivätoiminnan (IP-toiminnan) palvelun tuottajina. IP-toiminta on mielekästä, virkistävää, monipuolista ja kehittävää tekemistä iltapäivän ajaksi pienille koululaisille. Toiminta on suunnattu 1.-6. luokan oppilaille. Toiminnassa on mahdollisuus osallistua erilaisiin teemallisiin kerhoihin, tehdä läksyjä, lepäillä, leikkiä ja pelailla muiden lasten kanssa. IP-toiminta on perusopetuslain mukaista ja siihen kuuluu usein tiivis yhteydenpito koulun kanssa. Iltapäivätoiminnan vastuullinen tilaaja on kunta.

Iltapäivätoimintaa järjestetään seuraavilla paikkakunnilla:
  • Helsinki
  • Rovaniemi
  • Koski TL
  • Oulu
  • Jyväskylä