Kansantanssin Kääntöpiiri 31.8.-1.9.2018

Tanssitoimijat eri puolilta Suomea kokoontuvat syksyisin Kansantanssin kääntöpiiriin, valtakunnalliseen tanssitoimijoiden tapaamiseen. Kansantanssin kääntöpiiri on kahden päivän mittainen seminaari, jossa toimijat vaihtavat ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittävät Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. Seminaariin osallistuvat alueilta valitut edustajat, mutta tervetulleita ovat kaikki muutkin tanssitoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet.

Mikä on Kansantanssin Kääntöpiiri?

MILLOIN JA MISSÄ ?
Kansantanssin kääntöpiiri, eli Suomen Nuorisoseurojen tanssin verkosto, kokoontuu Tampereelle 31.8.-1.9.2018 Kulttuuritalo Laikkuun miettimään Nuorisoseurojen kansantanssin suuntaviivoja tuleville vuosille. Kuka saa tanssia Nuorisoseuroissa? Miten saan viestin kulkemaan niin,että se tavoittaa kohderyhmän? Kansantanssin kääntöpiiri pyörii tänä vuonna yhdenvertaisuuden ja viestinnän kysymysten äärellä.

KENELLE ?
Kansantanssin kääntöpiiriläiset edustavat oman alueensa kansantanssitoimintaa, ja ovat tapahtumassa kehittämässä toiminnan suuntaviivoja ja tulevaisuuden näkymiä sekä viemässä viestiä oman alueensa toimintaan. Tilaisuus on myös avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

KIINNOSTUITKO, MITEN MUKAAN?
Ilmianna itsesi alueesi toiminnanjohtajille. Löydät oman aluetoimistosi tai keskusseurasi toiminnanjohtajan yhteystiedot tästä https://nuorisoseurat.fi/yhteystiedot/alueet/

Valituille edustajille (1-2 / alue) korvataan matkat julkisten kulkuneuvojen mukaan ja tarjotaan majoitus tapahtuman aikana. Muille kiinnostuneille osallistumismaksu.

Osallistumismaksu muilta osallistujilta on 55 € (sis. ohjelma ja ruokailut)
Majoitus Omenahotelllissa (Hämeenkatu 7) 3 hh huoneessa 55 €

ILMOITTAUDU MUKAAN
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 17.8. mennessä.

LISÄTIEDOT JA KYSY LISÄÄ
Riia Niemelä, riia.niemela@nuorisoseurat.fi

Ohjelma-aikataulu

Perjantai 31.8.
17.00 Tulokahvit
18.00 Tutustuminen ja orientoituminen
18.30 Työskentelyä
21.00 Illanvietto

Lauantai 1.9.
9.00 Orientoituminen työskentelyyn
9.20 Työskentelyä
12.00 Lounas
13.00 Työskentelyä
15.00 Loppukahvit